Jualan Shawl atau Selendang

Assalamualaikum,
Saya nak jual shawl atau selendang yang diperbuat dari kain jenis lycra dan spendex. Jenis-jenis dan harga seperti digambar ye…Sila…sila lihat dulu beli kemudian hehehe…

Selendang ni dibuat dari kain lycra…RM45 satu

Ni warna-warna yang ada…Tudung dijahit dengan kemasan manik… Sedap pakai sejuk je..SM1 warna hijau tua, SM2 warna krim. SM3 hijau lumut kering, SM4  ungu dan SM5 warna putih..RM45 setiap satu…Kalau nak borong boleh order saya akan terbang ke Bandung amik stok…

Shawl ni corak ikat dan celup berharga RM35 sehelai…

Last but not least, shawl plain ni RM25…SP1 warna kelabu dan SP2 warna lilac….very light purple gitew…

Bagi peminat shawl boleh try shawl desing baru ni murah-murah…personally saya sangat suka pakai shawl dr kain jenis ini…

Seperti biasa untuk memesan,

catyelia@yahoo.com

dan sms/call di nombor

013-4404213 (Liana)

Advertisements

Tudung Sulam Bandung 2012

Assalamualaikum,

Ok dia mai dah…tudung sulam dari Bandung…Koleksi All 2gether lagi u olsss….

Ok saya straight to business lah…

Tudung sulam Manik dan labuciRM40 satu helai..Borong atau lebih 5 helai saya kasi RM33. Dibawah warna-warna yang boleh didapati…

Sulam terletak di atas kepala.

Sulam terletak di atas kepala.

Sulam yg ini pula ada manik sikit dengan bunga dari kain organza…sulam terletak di bawah sahaja. Seperti gambar di bawah.

Ok seterusnya tudung sulam benang…Seperti gambar di bawah:

Ada sulam di kepala  dan penjuru belakang macam gambar di atas…

Ada sulam di kepala dan di tepi sebelah je macam gambar atas…

RM40 satu helai..Borong atau lebih 5 helai saya kasi RM33. Dibawah warna-warna yang boleh didapati…

Ok di bawah ni pula tudung sulam reben..

RM35 satu helai..Borong atau lebih 5 helai saya kasi RM28. Dibawah warna-warna yang boleh didapati…

Last but not least… tudung comel Hello kitty RM25 je sapa nak saya ada satu ni je..disulam benang…

Seperti biasa untuk memesan,

catyelia@yahoo.com

dan sms/call di nombor

013-4404213 (Liana)

013-4004213 (syahir)

Sekian, terima kasih…