Tudung sulam tangan dan sulam manik Bandung

Salam,

Hi guys..bertemu kembali dalam kategori business..Saya ada menjual tudung sulam tangan dan sulam manik seperti dibawah…Baru nak mula so kpd siapa-siapa yg berminat boleh la contact saya ok…Layanzz dulu gambar di bawah..sementara stok masih ada:)

Saja lipat macam tu untuk tunjukkan sulaman dia terletak atas kepala semasa memakai nanti..Semua tudung dibawah ni pun sulaman dia terletak di atas kepala sama ada u ols nak senget ke kiri ke , ke kanan ker, center atas kepala ke,  its all up to u..wink…wink…;-)

Kod: TSM03, Warna: Purple muda cerah, Material: Kain bawal.

Kod: TSM06, Warna: Hijau tua, Material: Kain bawal.

So kepada pembeli yang berminat  dan ingin tahu lebih detail mengenai harga boleh la email kepada saya di alamat email

catyelia@yahoo.com

dan sms/call kalau nak cepat di nombor

013-4404213 (shaz)

Terima kasih.

Shopping di Bandung

More info about Bandung u can click here

Kali ni pergi berdua ja sebab si kecil tu cakap, “Aisar tak nak pergi Bandung nanti Aisar  penat, ngantuk…tak larat tunggu mama shopping”..kuakuakua..

Kena ke gate G10 kali ni…

Sampai di Bandung kul 1 petang so terus ke Pasar Baru..

Esoknya tu pagi-pagi kitorang ke Sari Ater hot spring..

Nice view…cantik diorang hias dan jaga tempat ni..

Tak tau la ngape ramai sangat bebudak sekolah masa ni…mungkin nak cuti sekolah dah kot so cikgu diorang bawa pergi makan angin dulu..

Pemandangan sekitar Lembang…Macam cameron gak la tapi yang ni tradisional sikit la..

Ok pastu pergi JJCM plak..sepanjang jalan sepanjang rumah2 yang dijumpa semua tanam pokok bunga cantik-cantik dan menjadi aja…Subur tul tanah sini…Tanah dia gelap-gelap sikit bukan tanah merah..

JJCM di Kampung Daun..

Nak naik ke??

Ni pondok kitorang S10..bawah ada air sungai sedang mengalir bersih dan cantik!!

Kecil je sungainya tapi jernih..Memang best lah duk mkn kat sini…Tenang dan tenteram..

My fav juice..Sirsak juice yg putih tu..guess what??? Minta ais kosong hah kau dia bagi ais kosong sungguh…miss communication hahaha…Hubby seperti biasa Es tea manis..pelik sikit rasanya mencongkamm…

Seperti biasa ikan yang glamor kat sini ikan gurame..Sy pun tak pasti di Msia panggil apa…Gado-gado dia sedap…should try..

Lepas tu gi shopping lagi…abis rumah mode..terus pasar baru……balik tidur..esok balik malaysia..heheh..

Sampai dh kat Malaysia…nak p balik Penang pulak pastu kedah..Esok tu Perlis la…Semua jenis pengangkutan kami naik dari darat, udara dan laut sampai darat balik dalam satu hari….Alhamdulillah semua selamat…Rindu kat anak tak mau tinggai dah huhuhu….Daaa…

Menawan KLCC

Cantik kan bertuah ada bangunan yang cantik dinegara tercinta ni…Ramai pelancong yang turut berbangga datang jauh-jauh nak bergambar kat sini..Tapi sekarang saya tengok banyak pelancong hindustan India mali…

Night view lagi cantik…

Kali ni Aisar kata tak mau tengok saja KLCC tu dia nak pergi terus…Abah dia plak ada exhibition  ITEX kat situ so bawa la budak kecik ni…

“Emm nak pegi mane lepas ni ekkk??? Pk, pk…”

Sempat lagi tengok FB

Opsss Aisar bawa geng.. mak tok n acu dia…

Dah check in hotel area KLCC tu jenjalan terus…Apa nyer aksi ni…?

Masyam sgt nampak budak sebelah tu hehehee…

Sambil-sambil tunggu mak tok shopping kita bergambar dulu…

Ada sale masa ni ada gak la beli belah yang tak seberapa tu..Ok balik hotel rehat…Malam tu hubby saya keja sampai kul 5 pg ciann dia…Semua utk persiapan pertandingan ITEX tu la..

Malam esoknya pula…

Ok rombongan cik kiah nak balik dah…Tata..

Harumanis Perlis

Hehe cerita bergambar…Suami saya dalam duk collect data untuk research dia pasal mesin yang dia buat tu kat ladang Harumanis Perlis…Tup, tup datang pula orang TV9 ni…Terkojut juga dia dengan teamnya…Dalam hati apa nak cakap nih….??

En. TV9: Duk buat apa ni?

Hubby: Bla…Bla…Bla terang la sampai cerah heheheh…

Allah dia pasang kamera pulak dah….Alamak wak kuar mic dah…

Buah mangga Harumanis ni kita kena gredkan bla…bla…siap sapu2 lagi tu haa…

Ok maka penceritaan pasal mesin tu pula bermula…

Control la apa yang patut heheheh….

Zoom encik jangan tak zoom…Cerita selanjutnya dalam siaran kat TV9 doku pasal Harumanis ok…

Dah siap-siap kerja bawa balik la kat isteri dan ank ole-ole dari ladang gitew…

Perlis Mango…Harumanis

Awesome…Manis gilerrr…Kalu korang mai Perlis singgah sini boleh makan pulut dengan isi buah + jus Harumanis ni…Heaven….

Ok nak makan jap…Daaa…