suatu ketika……Terengganu

Salam,

teringin rasanya nak p terengganu lagi..p last pn tahun lepas bulan July, masa tu dok sarat mengandung, tak leh nak jalan2 sgt…tapi ok la..p pulak naik flight sampai sana patah kaki la huhu…

Kat airport aloq setaq tgu flight nak p KL..

makan kt LCCT…Aisar tak mandi lagi hehehe

dok tgu flight nak p terengganu..

airport terengganu yang cantik…jumpa artis Rozita che Wan kat sini..1 flight dengan dia hehehe

Dok cari teksi nak p hotel..

Terengganu here we come…

Hotel kami dok primula beach resort

Jalan-jalan pasar khadijah eh bukan pasar payang…

p mana pn kena la jalan kaki tak dak keta huhuhu..dok cr teksi nak balik hotel hehehe

Sampai juga kami kat dome of the rock hehehe

Taman Monumen

Naik buggy jalan2 monumen…org tak ramai masa ni…

muka budak kena tinggai dengan abah dia..hehehe

Best sgt mai terengganu…kami p beli kepok leko kat Bukit Tok Beng…Sedap sgt kegilaan masa kini kalah losong dah…pak cik teksi tu yg bg tau n dia baik bw kami jalan2 sekitar terengganu

dok sana 4 hari…tapi tak puas jalan huhuhu..

kat subang tgu firefly balik aloq setaq…Masa ni jumpa ramai plak ahli politik malas bgtau nama lah…hehehe

Insyallah dah pas pantang ni nak plan p lagi tapi takut banjir lak..Daa

Advertisements

Intan payung, berlian, emas..

Salam…

Emm barang kemas berharga wang ringgit coz duk kat Malaysia hehe, zuriat, anak-anak? Emm tak ternilai…

Tanggal 28 Nov 2011….Bertambah lagi seroang zuriat kami so jadiklah 4 beranak sekarang nih…

Nama dia Zara Aisyah adik kpd Zahin Aisar ler…Day 1

Abang yg sayang kat adik…Bagus abg nih…

Manja ni gambar sebelum dicukur rambut…lebat rambutĀ  Aisyah…Nak bagi berlehak atau sendawa tapi tido pula…Kekenyangannn

Dah dogol…

Oh tidakk…Aik kenapa saya berpampers ni…Opppsss!!!

Eeee abg tak malu…bg adik je pakai pampers tu…Ala abg sy je posing dgn pamper terakhir dh tak pakai pun…

Daddy loves me coz….

i’m chubby…

mummy loves me coz…

i’m her lil princess…

Imam kecil mama n abah,,,

Mama and abah heart u both…aii buat peace sama abg gak ka…

Perlissss…Peace u olsss…


SGT & Iphone 4s

Salam..

Lama juga tak update blog..maklum la baru lepas bersalin hehehe…kita mula tahun baru ni dengan benda2 baru aka gadget2 baru hehehe..

Mulanya saja nak beli Samsung Galaxy Tab kononya nak gantikan HP nokia yang dah rosak….pas tu lepas guna 2 bulan..SGT tu dah jd hak milik anak ku Aisar aka Abang aisar hehehe…

lepas tu hubby pn kata..jenuh la tiap2 hari nak charge SGT…mana taknya aisar dok main game dia ja….jom kita beli hp baru…

lepas tu dok pikir2..tgk pulak iklan maxis Iphone 4S baru keluaq…apa lagi terus p beli kat SP…hehehe

Tapi best juga guna kedua2 gadget ni.satu android n satu apple…tapi bg kami kedua2 nya best guna hehehe….ada pro and con..

Aisar tengah dok buka SGT…selepas dok minta nak main Iphone 4S di reject hehehe…

dok main game dia….

adik aisyah yang dok tidoq hehehe…

Aisar kata..SGT adik aisyah yang punya..iphone dia yang punya huhuhuhuhuhu..nasib baik adik aisyah dok tidoq ja..kalau tak sendiri mau ingat hehehe:)…last-last mak dia juga yg pakai yg ni utk bisness berjaya dah pun kekeke koman ja kan…

Papepun anak2 ibubapa yang kena kontrol..ok tata…