Tudung Sulam Bandung 2012


Assalamualaikum,

Ok dia mai dah…tudung sulam dari Bandung…Koleksi All 2gether lagi u olsss….

Ok saya straight to business lah…

Tudung sulam Manik dan labuciRM40 satu helai..Borong atau lebih 5 helai saya kasi RM33. Dibawah warna-warna yang boleh didapati…

Sulam terletak di atas kepala.

Sulam terletak di atas kepala.

Sulam yg ini pula ada manik sikit dengan bunga dari kain organza…sulam terletak di bawah sahaja. Seperti gambar di bawah.

Ok seterusnya tudung sulam benang…Seperti gambar di bawah:

Ada sulam di kepala  dan penjuru belakang macam gambar di atas…

Ada sulam di kepala dan di tepi sebelah je macam gambar atas…

RM40 satu helai..Borong atau lebih 5 helai saya kasi RM33. Dibawah warna-warna yang boleh didapati…

Ok di bawah ni pula tudung sulam reben..

RM35 satu helai..Borong atau lebih 5 helai saya kasi RM28. Dibawah warna-warna yang boleh didapati…

Last but not least… tudung comel Hello kitty RM25 je sapa nak saya ada satu ni je..disulam benang…

Seperti biasa untuk memesan,

catyelia@yahoo.com

dan sms/call di nombor

013-4404213 (Liana)

013-4004213 (syahir)

Sekian, terima kasih…

One thought on “Tudung Sulam Bandung 2012

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s