Udang galah ikan baung

Alhamdulillah dapat juga kami makan udang galah n ikan baung dari kampung hubby hehe, baru2 ni mak dan abah ada balik ke kampung…tgk2 abah bawa mai udang n ikan satu tong hehe..apa lagi melompat la tgk2 ada udang galah n ikan baung..

ikan n udang galah dalam tong

Dah di siang

dah ada lam kuali, goreng kunyit ja…hehehe

dah bole dimakan sedap sgt hehehe TQ Abah n Mak….ikan baung tak masak lagi..budget nak buat curry n goreng….

Advertisements

Mona Koma Laut …

hari sabtu baru ni abah n mak datang ke rumah kami bersama kak illah, saja mai tgk rumah baru, dok sembang2, mak kata nak makan laksa tapi dah lewat dah takut kedai tutp, so terus decide belanja makan ikan bakaq kat kola perlis hehehe,

sotong goreng tepung yg sedap sementara tunggu ikan datang..

so ptg tu kami makan ikan jenahak bakaq, ikan siakap masam manis (tak dan ambik gambaq), udang, sotong goreng tepung and sedap sangat..thanks hubby belanja kami semua…hehehe

balik rumah kekanyangan…abang aisar apa lagi dok kacau adik dia laa….

abg pakai topeng apa la tu huhuhuhu..:)

Cerita Bandung 2012

Assalamualaikum,
Alhamdulillah pertama sekali dipanjatkan syukur kpa Allah Yg Maha Esa. Business supir dah nampak hasilnya. Huhu baru gi dan balik air asia wat promo lak gi sana lg sekarang ni. huhu tak kan nk p lg kot kan. So u guys yg nak gi tiket murah skang boleh book hotel n supir dr sy ye hehehe. Tqvm kpd semua customer yg tempah supir dgn kami. Nantikan produk lain pula dr All 2gether collection akan datang. Duk tunggu siap branding dan pos masuk hehe. Wassalam

Hehe boleh je kasik orang jagakan anak kalau nak shopping2 nih…Kak Imas duk dukung Aisyah bagi mama dia basahkan tekak jap haus…

Aahh…terjumpa red velvet di guest house beli jap emm jenuh makan sampai muntah huhuh…sedappp…

Keluar makan di Sangka Hurip dengan Coki n Imas bincang gak apa yang patut…

Best Aisyah duk dalam kendong hanaroo nih…Safe and comfortable

Abang Aisar yang dah besar ok le tu gi jenjln…

Emm murah ekk exora kat sini…

Jangan ambil gambar saya…huhuh…

Off to Bandung

Assalamualaikum,
Ok nantikan update terkini Bandung 2012. Saya nak pergi sekejap tengok-tengok apa yang baharu di sana. Kot la boleh share biz kat sini. InsyaAllah. Wasalam.