Pemandu Pelancong tour JB – Singapore

Assalamualaikum.

Berita baik untuk semua yang hendak tour Singapore, Universal Studio Singapore (USS) bole la contact kami kerana sekarang Catyelia Tours and Travel ada menawarkan kereta sewa + driver ke Universal Studio Singapore dan tour Singapore.

1. Full day tour Singapore (12 jam)

Exora 7 seats: RM700 / Day
Nazaria / Innova 7 seats: RM750/ Day     
Starex 10 seats: RM1000/ Day
Alphard 12 seats: RM1100/ Day

Kemana sahaja dalam Singapore cth Universal Studio, Arab Street, Bugis Street, Orchard Road, makan di Restoran Zam- zam Singapore dan sebagainya.

merlion

orchard road(Sumber Google)

2. Hantar dari JB ke Singapore sahaja (cth hantar ke Universal Studio sahaja)/ way/trip

Exora 7 seats: RM300 / Way
Nazaria / Innova 7 seats: RM300/ Way     
Starex 10 seats: RM400/ Way
Alphard 12 seats: RM500/ Way

IMG_1660

IMG_1829

So apa lagi sila contact kami di ;

Catyelia Tours and Travel
email: catyelia@yahoo.com
 atau whatsapp
013-4004213 syahir (General Manager)
013-4404213 Liana (Sales Manager)
Sekian, terima kasih…

Tour Johor Bahru

Assalamualaikum.

Kepada yg berhasrat untuk ke Legoland, Hello Kitty, JPO dan tour di sekitar Johor Bahru, Catyelia Tours and Travel ada menawarkan perkhidmatan kereta sewa dan driver. RM600 bagi tour selama 8 jam.

jpo

legoland

hello kitty

(Gambar adalah dari sumber internet.)

So seperti biasa sila contact kami di:

Catyelia Tours and Travel
email: catyelia@yahoo.com
013-4004213 syahir (General Manager)
013-4404213 Liana (Sales Manager)
Sekian, terima kasih…

Jualan Shawl atau Selendang

Assalamualaikum,
Saya nak jual shawl atau selendang yang diperbuat dari kain jenis lycra dan spendex. Jenis-jenis dan harga seperti digambar ye…Sila…sila lihat dulu beli kemudian hehehe…

Selendang ni dibuat dari kain lycra…RM45 satu

Ni warna-warna yang ada…Tudung dijahit dengan kemasan manik… Sedap pakai sejuk je..SM1 warna hijau tua, SM2 warna krim. SM3 hijau lumut kering, SM4  ungu dan SM5 warna putih..RM45 setiap satu…Kalau nak borong boleh order saya akan terbang ke Bandung amik stok…

Shawl ni corak ikat dan celup berharga RM35 sehelai…

Last but not least, shawl plain ni RM25…SP1 warna kelabu dan SP2 warna lilac….very light purple gitew…

Bagi peminat shawl boleh try shawl desing baru ni murah-murah…personally saya sangat suka pakai shawl dr kain jenis ini…

Seperti biasa untuk memesan,

catyelia@yahoo.com

dan sms/call di nombor

013-4404213 (Liana)

Tudung Sulam Bandung 2012

Assalamualaikum,

Ok dia mai dah…tudung sulam dari Bandung…Koleksi All 2gether lagi u olsss….

Ok saya straight to business lah…

Tudung sulam Manik dan labuciRM40 satu helai..Borong atau lebih 5 helai saya kasi RM33. Dibawah warna-warna yang boleh didapati…

Sulam terletak di atas kepala.

Sulam terletak di atas kepala.

Sulam yg ini pula ada manik sikit dengan bunga dari kain organza…sulam terletak di bawah sahaja. Seperti gambar di bawah.

Ok seterusnya tudung sulam benang…Seperti gambar di bawah:

Ada sulam di kepala  dan penjuru belakang macam gambar di atas…

Ada sulam di kepala dan di tepi sebelah je macam gambar atas…

RM40 satu helai..Borong atau lebih 5 helai saya kasi RM33. Dibawah warna-warna yang boleh didapati…

Ok di bawah ni pula tudung sulam reben..

RM35 satu helai..Borong atau lebih 5 helai saya kasi RM28. Dibawah warna-warna yang boleh didapati…

Last but not least… tudung comel Hello kitty RM25 je sapa nak saya ada satu ni je..disulam benang…

Seperti biasa untuk memesan,

catyelia@yahoo.com

dan sms/call di nombor

013-4404213 (Liana)

013-4004213 (syahir)

Sekian, terima kasih…

Tudung Sulam Reben dan Benang Bandung.

Salam,

Untuk tudung terbaru Jun 2012 bole klik DISINI

Seperti yang diwar-warkan sebelum ini…Tudung pelbagai jenis sulaman dari Bandung kembali lagi…So dijemput semua melayan gambar-gambar dibawah ya…

Corak yang akan ada atas kepala seperti lipatan di atas…Boleh juga disengetkan ke kiri atau kanan kepala ikut suka u ols dan ada juga yang jahitan bunganya memang senget sikit…Jadi bukan center betul2 atas kepala la…Dibawah ni warna-warna ready stok….Boleh buat pilihan ok…

Semua tudung diatas bersulam reben, kain dari jenis cotton jepun no. 1….Harga RM35 sahaja tidak termasuk postage…

Ok gambar yang di bawah ni pula:

Sulam dikepala dan belakang yang banyak…Dibawah adalah pilihan warna yang ready stoknya….

Lebih kurang dalam 19 helai tudung sulam benang di kepala a.k.a crown…Pelbagai warna dan memang cantik…Yang ini berharga RM40 sahaja tidak termasuk postage…

Ok bagi gambar kod TSBK ini pula…Sulamnya dibuat daripada benang tetapi sulaman tu terletak kat belakang tudung bawal tu sahaja….Tidak terletak kat atas kepala macam crown tu…Yang ini berharga RM40 juga tidak termasuk postage…

So kepada pembeli yang berminat  untuk tempahan boleh la email kepada saya di alamat email

catyelia@yahoo.com

dan sms/call kalau nak cepat di nombor

013-4404213 (shaz)

Terima kasih…

Jualan kain sulam Bandung Part 2..Kurung dan Kebaya

Kain ini sesuai untuk baju kurung biasa, modern dan sealiran dengannya…

Kod: SCS06, Warna: Purple, Material: Kain atas - Cotton silk lembut, Kain bawah - batik halus, Harga: RM120

Kain ini khas untuk dibuat baju kebaya…dan terdapat lagi warna seperti gambar dibawah…

Kod: KS02, Warna: Merah bata, Material: Kain atas - Semi silk lembut, Kain bawah - batik halus, Harga: RM100
Kod: KS03, Warna: Hijau lumut muda, Material: Kain atas - Semi silk lembut, Kain bawah - batik halus, Harga: RM100

So kepada pembeli yang berminat  untuk tempahan boleh la email kepada saya di alamat email

catyelia@yahoo.com

dan sms/call kalau nak cepat di nombor

013-4404213 (shaz)

SEMUA KAIN ADALAH READY STOCK….CEPAT SEBELUM TERLAMBAT…..

Akan datang tudung bawal sulam di kepala Bandung pelbagai warna….TUNGGUUUUU!!!.

Terima kasih.

Jualan kain sulam fesyen terkini Bandung

Salam semua,

Kembali dengan fesyen terkini kain sulam dari Bandung. Sulaman yang lebih banyak dan halus buatannya…Kepada sesiapa yang berminat untuk jadikan pakaian untuk hari raya ini boleh lah berhubung dengan saya untuk proses pembelian. Kain atas untuk dibuat baju itu sepanjang 2 meter dengan bidang 60 inci. Kain batik bawah pula seperti biasa 2 meter bidang 45…Semua disertakan dengan selendang…Semua kain sesuai dibuat baju kurung, kurung modern dan kurung pahang…Ikut u olss lah…Kebaya tak sesuai…

Kod: SCS06, Warna: Purple, Material: Kain atas - Cotton silk lembut, Kain bawah - batik halus.

Kain untuk gambar dibawah ini pula adalah jenis semi sutera plain…Tak ada sulaman..Kain atas dan bawah sepanjang 2 meter masing-masing bidang 45…

Bagi kain seperti gambar di bawah ini adalah jenis semi silk dengan sulaman..Kain atas dan bawah sepanjang 2 meter masing-masing bidang 45..

SEMUA KAIN SULAMAN INI SESUAI UNTUK DIBUAT BAJU KURUNG SAHAJA…KEBAYA BOLEH DITEMPAH JIKA BERMINAT…HARAP MAKLUM..

So kepada pembeli yang berminat  dan ingin tahu lebih detail mengenai harga boleh la email kepada saya di alamat email

catyelia@yahoo.com

dan sms/call kalau nak cepat di nombor

013-4404213 (shaz)

Terima kasih.