Cerita Bandung 2012


Assalamualaikum,
Alhamdulillah pertama sekali dipanjatkan syukur kpa Allah Yg Maha Esa. Business supir dah nampak hasilnya. Huhu baru gi dan balik air asia wat promo lak gi sana lg sekarang ni. huhu tak kan nk p lg kot kan. So u guys yg nak gi tiket murah skang boleh book hotel n supir dr sy ye hehehe. Tqvm kpd semua customer yg tempah supir dgn kami. Nantikan produk lain pula dr All 2gether collection akan datang. Duk tunggu siap branding dan pos masuk hehe. Wassalam

Hehe boleh je kasik orang jagakan anak kalau nak shopping2 nih…Kak Imas duk dukung Aisyah bagi mama dia basahkan tekak jap haus…

Aahh…terjumpa red velvet di guest house beli jap emm jenuh makan sampai muntah huhuh…sedappp…

Keluar makan di Sangka Hurip dengan Coki n Imas bincang gak apa yang patut…

Best Aisyah duk dalam kendong hanaroo nih…Safe and comfortable

Abang Aisar yang dah besar ok le tu gi jenjln…

Emm murah ekk exora kat sini…

Jangan ambil gambar saya…huhuh…

Uncategorized

26 thoughts on “Cerita Bandung 2012

  1. Salam, saya dan isteri perlukan supir di Bandung fr 26/3/13 to 29/3/13 sekitar bandar Bandung for shopping n makan-makan only. Boleh dapatkan special rate tak??

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s