Makkah & Riyadh Arab Saudi


Rindu nak p Makkah lagi..Alhamdulillah Hubby dapat p buat umrah kali ni..diorang ada conference kat Riyadh Arab Saudi pas tu decide p buat umrah sekali..dapat 3 hari dok Makkah..seronoknya..Amiin hope kami dapat p sekeluraga lain kali tak pun tunggu Aisyah besar sikit..Abang Aisar dah ok sgt nak p sana..Doa untuk kami semua ya..

Image

Image

naik coaster jalan-jalan sekitar Makkah.

Image

Image

Image

Image

Image

Dah selesai buat Umrah rombongan hubby bertolak ke Riyadh Arab Saudi pulak utk conference…

Image

Image

Image

Image

ImageImage

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Selesai conference pihak KACST bawa tour research centre diorang..

 

Uncategorized

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s