Jualan Hanaroo Baby Wrap


Assalamualaikum,

Hi semua saje je nak jual Hanaroo babr wrap dari Indonesia nih…Saya dah pakai dan fikir bes gak kalu korang gak ada…Memang bes dapat dukung our baby dalam nih… Saya ada 5 koleksi je seperti warna dan corak dibawah…Memang bes sangat pakai senang, mudah dan baby sangat selesa duk didalmnye…One of babywearing style lah…

Internet source colour slightly different

Yang ni satu je plain warna merah. RM145…Dapat CD dan buku panduan bagaimana nak ikat atau pakai…

Internet source

Seperti gambar di atas bercorak dan gambar seterusnya bercorak harga berbeza sikit RM160

Internet source

RM160

Internet source colour slightly different

RM160

Internet source colour slightly different

RM160

Cepat-cepat sementara stok masih ada…hehehe

Model tak tauliah kikiki…

Untuk tempahan dan maklumat lanjut sila hubungi:

catyelia@yahoo.com

dan sms/call di nombor

013-4404213 (Liana)

013-4004213 (syahir)

Sekian, terima kasih…

Uncategorized

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s