suatu ketika……Terengganu


Salam,

teringin rasanya nak p terengganu lagi..p last pn tahun lepas bulan July, masa tu dok sarat mengandung, tak leh nak jalan2 sgt…tapi ok la..p pulak naik flight sampai sana patah kaki la huhu…

Kat airport aloq setaq tgu flight nak p KL..

makan kt LCCT…Aisar tak mandi lagi hehehe

dok tgu flight nak p terengganu..

airport terengganu yang cantik…jumpa artis Rozita che Wan kat sini..1 flight dengan dia hehehe

Dok cari teksi nak p hotel..

Terengganu here we come…

Hotel kami dok primula beach resort

Jalan-jalan pasar khadijah eh bukan pasar payang…

p mana pn kena la jalan kaki tak dak keta huhuhu..dok cr teksi nak balik hotel hehehe

Sampai juga kami kat dome of the rock hehehe

Taman Monumen

Naik buggy jalan2 monumen…org tak ramai masa ni…

muka budak kena tinggai dengan abah dia..hehehe

Best sgt mai terengganu…kami p beli kepok leko kat Bukit Tok Beng…Sedap sgt kegilaan masa kini kalah losong dah…pak cik teksi tu yg bg tau n dia baik bw kami jalan2 sekitar terengganu

dok sana 4 hari…tapi tak puas jalan huhuhu..

kat subang tgu firefly balik aloq setaq…Masa ni jumpa ramai plak ahli politik malas bgtau nama lah…hehehe

Insyallah dah pas pantang ni nak plan p lagi tapi takut banjir lak..Daa

Uncategorized

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s