Intan payung, berlian, emas..


Salam…

Emm barang kemas berharga wang ringgit coz duk kat Malaysia hehe, zuriat, anak-anak? Emm tak ternilai…

Tanggal 28 Nov 2011….Bertambah lagi seroang zuriat kami so jadiklah 4 beranak sekarang nih…

Nama dia Zara Aisyah adik kpd Zahin Aisar ler…Day 1

Abang yg sayang kat adik…Bagus abg nih…

Manja ni gambar sebelum dicukur rambut…lebat rambut  Aisyah…Nak bagi berlehak atau sendawa tapi tido pula…Kekenyangannn

Dah dogol…

Oh tidakk…Aik kenapa saya berpampers ni…Opppsss!!!

Eeee abg tak malu…bg adik je pakai pampers tu…Ala abg sy je posing dgn pamper terakhir dh tak pakai pun…

Daddy loves me coz….

i’m chubby…

mummy loves me coz…

i’m her lil princess…

Imam kecil mama n abah,,,

Mama and abah heart u both…aii buat peace sama abg gak ka…

Perlissss…Peace u olsss…


Uncategorized

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s