SGT & Iphone 4s


Salam..

Lama juga tak update blog..maklum la baru lepas bersalin hehehe…kita mula tahun baru ni dengan benda2 baru aka gadget2 baru hehehe..

Mulanya saja nak beli Samsung Galaxy Tab kononya nak gantikan HP nokia yang dah rosak….pas tu lepas guna 2 bulan..SGT tu dah jd hak milik anak ku Aisar aka Abang aisar hehehe…

lepas tu hubby pn kata..jenuh la tiap2 hari nak charge SGT…mana taknya aisar dok main game dia ja….jom kita beli hp baru…

lepas tu dok pikir2..tgk pulak iklan maxis Iphone 4S baru keluaq…apa lagi terus p beli kat SP…hehehe

Tapi best juga guna kedua2 gadget ni.satu android n satu apple…tapi bg kami kedua2 nya best guna hehehe….ada pro and con..

Aisar tengah dok buka SGT…selepas dok minta nak main Iphone 4S di reject hehehe…

dok main game dia….

adik aisyah yang dok tidoq hehehe…

Aisar kata..SGT adik aisyah yang punya..iphone dia yang punya huhuhuhuhuhu..nasib baik adik aisyah dok tidoq ja..kalau tak sendiri mau ingat hehehe:)…last-last mak dia juga yg pakai yg ni utk bisness berjaya dah pun kekeke koman ja kan…

Papepun anak2 ibubapa yang kena kontrol..ok tata…

Uncategorized

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s