Shopping di Bandung


More info about Bandung u can click here

Kali ni pergi berdua ja sebab si kecil tu cakap, “Aisar tak nak pergi Bandung nanti Aisar  penat, ngantuk…tak larat tunggu mama shopping”..kuakuakua..

Kena ke gate G10 kali ni…

Sampai di Bandung kul 1 petang so terus ke Pasar Baru..

Esoknya tu pagi-pagi kitorang ke Sari Ater hot spring..

Nice view…cantik diorang hias dan jaga tempat ni..

Tak tau la ngape ramai sangat bebudak sekolah masa ni…mungkin nak cuti sekolah dah kot so cikgu diorang bawa pergi makan angin dulu..

Pemandangan sekitar Lembang…Macam cameron gak la tapi yang ni tradisional sikit la..

Ok pastu pergi JJCM plak..sepanjang jalan sepanjang rumah2 yang dijumpa semua tanam pokok bunga cantik-cantik dan menjadi aja…Subur tul tanah sini…Tanah dia gelap-gelap sikit bukan tanah merah..

JJCM di Kampung Daun..

Nak naik ke??

Ni pondok kitorang S10..bawah ada air sungai sedang mengalir bersih dan cantik!!

Kecil je sungainya tapi jernih..Memang best lah duk mkn kat sini…Tenang dan tenteram..

My fav juice..Sirsak juice yg putih tu..guess what??? Minta ais kosong hah kau dia bagi ais kosong sungguh…miss communication hahaha…Hubby seperti biasa Es tea manis..pelik sikit rasanya mencongkamm…

Seperti biasa ikan yang glamor kat sini ikan gurame..Sy pun tak pasti di Msia panggil apa…Gado-gado dia sedap…should try..

Lepas tu gi shopping lagi…abis rumah mode..terus pasar baru……balik tidur..esok balik malaysia..heheh..

Sampai dh kat Malaysia…nak p balik Penang pulak pastu kedah..Esok tu Perlis la…Semua jenis pengangkutan kami naik dari darat, udara dan laut sampai darat balik dalam satu hari….Alhamdulillah semua selamat…Rindu kat anak tak mau tinggai dah huhuhu….Daaa…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s