C,a…w,a,n…caaawannn


Tajuk macam tu maksudnya huruf yang Aisar sebut untuk mengeja…Yang syok tu lancar plak tu…Mama dia terpegun coz baru nak masuk 4 tahun 2011 ni dah boleh gabung tiga huruf yang belakang tu…Yang ca 2 depan tu ok la budak2 baru nak start mengeja biasa dah dengan gabungan 2 huruf…Alhamdulillah…Iqra dia dah banyak dah boleh baca…sekarang nak mengeja huruf-huruf rumi pula…

Once dia menulis atau mewarna atau buat apa saja la disamping meja kesayangan dia tu…Emmm jangan sapa la kacau…Tapi kalau dia kacau kita boleh….hehehehe….Khusyuk..

And his hand writing pun excellent!!!…Alhamdulillah

Biasa la mama puji anak sapa lagi…So anda sekalian kerap-kerap la puji anak anda….

Lama tak update…So cerita sedikit la apa yang duk tengah berlaku sekarang nih…Teringat arwah ayah saya kata sebelum meninggal “atok tak dan nak tengok cucu membesar”…Sekian.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s