Little boy turned 3


Mama lupa sebenarnya birthday Aisar masa ni…Sebab dah ingat yang bulan Islam aritu…Tengok-tengok jatuh pula dalam tarikh kita pergi habiskan complimentary stay 3D 2N abah kat hotel Hydro..So ok la tu…

Blur la pula…Aisar suka dibawa naik feri ni..

Our 1st night room…Besar siap extra bed lagi…

And this is our 2nd day room..Kena pindah bilik sebab tak boleh pakai satu nama so pakai nama saya pula…And kitorang dapat bilik deluxe sea view…

Subhanallah..

Mama tengok tu kapal apa tu….

Aisar nak duk sini…

Ok pergi cari makan pula…Line clear

Kepala ikan duk tersadai…

Simple but wallah….

Aisar pun kaki nasi kandar juga….Banyak dia makan kalau ada kari-kari ni…Pedas pun tak apa

Lepas makan jalan sekitar chowrasta road…

Then balik solat dan rehat sekejap pergi main tepi pantai… Happy birthday Aisar…

Emmm suka la tu..

Takutt la pulaa…

Lari..lari…hehhee

Saya try main dengan shutter…Bes pula main camera ni….

Suka…suka…

Malam tu saja pergi cari traffik jem…Tapi sampai juga dan parking pun baik punya…Alhamdulillah…Pesta here we come…After 4 tahun tak gi..Dulu tiap-tiap hari boleh pergi kan dekat dengan USM…

Aisar tak suka crowded…Dia duk diam ja dalam stroller dan macam pening ja…

Kitorang layan ja la tengok game kat sini…

Jeruk tak dilupa..layan diri…3 bekas rm10…

Emmm ada saja mainan Aisar di mana-mana…

Ok balik dah…

Eh tak abis berjalan lagi??? Kitorang pergi pula terjah Feringgi walk…

Banyak kedai baru dah sekarang ni…

Semua barang China yang saya nampak kat Beijing berlambak kat sini tapi mahal ya amat!!!!

Jom makan…

Sea food…Makan ka tengok ja???

Esok tu balik ingat nak pergi Sua Rasa…Emm  p cari jem lagi sekali ja..Nasib kawan SMS jemput ke rumah dia…Kawan kenalan baru kitorang di Beijing…Anak mami penang…Keluarga Azrul dan Liana nama kami sama…

 

Aunty suruh Aisar main sampai bawa keluar semua mainan Adam dan Nur…Kakak dalam gambar ni nama Nur…

Haa ni la Adam kawan Aisar…Sembang punya sembang sat ja rasa…Kitorang pun gerak balik Sungai petani pula lepas tu…Sekian..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s