Beijing Muslim Tours (The End)


Finally abis juga cerita pasal Bejing nih…Ada lagi satu album terakhir tapi tu semua pasal shopping ja la…So saya cut short kan sampai sini saja…Ok sambung lepas ke kedai pisau tu kitorang pergi makan lah…Then terus ke Hard Rock Beijing bagi siapa yang suka nak beli barang kat situ yang ori…

Ai abang dengan en din belek apa tu? What?? 70% lesss!!!!

Bayar jangan tak bayar hehehe…

Ok nak kena gerak dah shopping time!!!

berhati-hati!!!

dengan awek-awek nih…so layan ja lah gambar  lagi…

But it is ok for a good bargainer cam husband saya nih hehehe…

Dah habis…Tak puas beli belah ja rasanya….Sekian

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s