Teka-teki


Emm kita buat teka-teki sikit…Tapi kalau dapat jawab pun bukan dapat hadiah pun naa…Ni kak ipar saya bagi masa diorang shopping kat Wang Kelian aritu…Dan saya pun first time jumpa dan rasa…Teka buah apakah di atas ni?

.

.

.

.

.

.

 

.

.

.

Tadaaa…Guava dip in peach seperti yang ditulis pada plastik pembungkus..

Yang hijau tu air gula la rasa dia..Dan U all makan rasa dia macam u olls cicah dengan garam gula asam tu…Emm atau pun rasa cam u olls minum air jambu batu yang jual kat tepi jalan tu…Ranggup dan tidak lembek, sangat yummmmyyyyy….Daaa

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s