Beijing Muslim Tours (Day 5 Gems and Stadium)


Memandangkan banyak pembaca duk search trip ke beijing so saya sambung lagi tour kitorang yang aritu…Sebab banyak sangat nak upload gambar tu yang lambat sikit entry pasal beijing nih nak abis hehhee…Seperti tajuk so letak gambar kat tempat-tempat situ ok?

Inilah destinasi terakhir tempat beli-belah gems yang terakhir kitorang…Dan harus diingat tempat ni lah yang popular dengan penipuan tu…Ada Mr. Steven Tam yang ngaku dari Malaysia bla…bla…Tapi setakat mana kebenaran wallahualam hehehe…Sebab saya tak minat sangat gem-gem ni so saya keluar makan angin kat luar ja dengan keluarga…Anyway kalu korang baca blog orang lain pun banyak juga cerita pasal kedai dekat sebelah stadium nih…Blog internationalĀ pun ada mentions pasal kedai sebelah stadium ni…Wallahualam…

Pintu kedai macam kat Jepun…Kitorang bergambar sakan la kat luar ni..

Aisar sejuk…Angin mula bertiup dah…Kejap lagi nak seberang jalan pergi bergambar dekat kawasan stadium.

Bird nest…

Water cube..

Masa ni angin kuat bertiup…Tu yang bertutup muka tu..Fakhrul membelakangi hotel yang dikatakan berbintang 7…7 star hotel lah senang..

Aisar juga yang best relax ja sambil duduk dalam stroller sambil makan biskut…

Ok gerak ke kedai jual pisau pula..Tak banyak gambar di sini tapi pisau beli juga bawa balik Malaysia…Pisau kat rumah dah tumpul hehehe…Sambung esok lah ada lagi sikit ke hard rock cafe beijing dan shopping!!!!mengantuk dah…Wassalam..

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s