Cuti sekolah.


Anak saya baru 3 tahun…Tak pergi sekolah lagi…Tapi dia sangat seronok bila sepupu dia datang ke rumah bercuti jenjalan ke sini…Hehehe main, main, dan main tak mau tidur…Kakak ipar saya weekend hari tu datang ke rumah saya katanya nak shopping-shopping di Perlis…Wah best nih bab shopping-shopping saya pun suka…Tapi saya window shopping ja la hehehe…Bawa diorang ke padang besar….Masa ni cuti sekolah ramai!!!!

Aisar pegang tangan abang muaz…Hehehe senyum ja dia seronok..

Hehe layan anak-anak…

Cuti sekolah la katakan…

Malam tu bawa pergi makan Lynda ikan bakar Kuala Perlis

Dah makan habis baru ambil gambar kekkeke…

Esoknya….Wang Kelian…Hari Ahad best sikit dari hari Sabtu…

Beli buah je…Tudung beli gak 1 ja…Kak ipar saya borong tudung banyak sebab dia kata murah…Ok petang tu diorang balik ke Taiping semula…Sekian.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s