Beijing Muslim Tours (Day 4 Silk and Pearl)


Hari berlalu cuaca pula makin sejuk…

Tunggu bas sambil rasa sejuk pagi..Giigiillll

Aisar dengan bekalannya…Kitorang nak pergi breakfast masa ni..

Ok dah sampai..Seperti biasa turun ja bas ada penyambut duk tunggu…Murah, murah…Makcik group mana tah ni cool ja tak pakai baju sejuk pong!!!

Ni breakfast food kami everyday…Yang sama pergi la kedai muslim mana pun menu had tu gak…Sedap tu yang sebelah sayur tu…

Ok dah breakfast ambil gambar kejap dengan mamat jual kacang tumbuk ni…Halal muslim food la..Dia akan cakap “rasa-rasa cuba rasa”…

Ok kilang sutera mula la aktiviti..

Resepi nak buat benang dan kain sutera..Geliii…

Sejuk dan lembut…Cantik-cantik…Mahallll!!Akan ku cari di market nanti azam dalam hati haahaa

Tapi kain pasang memang saya kurengg berkenan…Batik kelantan dijiwaku…

Beli juga la satu buat kenangan hehehe…Aisar seronok main dgn kawan-kawan..

From Beijing with love…Kikiki..Tengok la anjing pun pakai baju dan anjing sini semuanya cantik-cantik…Yg kurap tak dak langsung!!!

Ke kilang mutiara..

Kenangan dari kilang mutiara Beijing..Ok sambung day 4 yang ke Summer Palace, Panda etc lain kali pula ok…Daaa…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s