Packing


Tak sabar nak bercuti rasanya…Semalam rearrange balik beg yang dah dipack dengan baju-baju semua…Adik yang ikut pun datang rumah juga nak pack siap-siap baju dia dalam beg besar kitorang…So senang takut ada yang tertinggal…

Beg biru baru beli semalam nasib ada less 50%…Kang bawa satu beg coklat tu ja dengan beg hitam untuk 3 orang dewasa kami plus Aisar si kecil tu memang muat-muat ja tapi berat emmm macam batu…So biar la bawa beg 2 yang besar ringan sikit…Nanti nak shopping boleh letak dalam beg tu juga hehehe…Rasa-rasa akan beranak tak beg-beg ni lepas balik dari bercuti tu?? Emmm no komen laa…

Sebelum tu lupa pula, kitorang nak pergi bercuti ke Beijing join pakej travel Andalusia…Travel agen yang sama kitorang ambil masa pergi umrah tahun lepas..So musim sejuk di Beijing sekarang ni tapi dikhabarkan tak dak salji sebab baru nak masuk musim tu…Tapi we dont know la kan sekarang musim datang ikut dia ja…So kena la prepare benda-benda yang sesuai dengan musim sejuk…Untuk info kebanyakan end year sale kat shopping complex jual baju-baju sejuk etc…So sesuai sangat la kalu nak dapatkan winter coat and winter clothes dari hujung rambut ke hujung kaki dengan harga yang sangat murah 50-70%.. Kitorang akan bercuti di sana dari 20 Nov – 26 Nov 2010…So kenkawan doakan kitorang selamat pergi dan balik dan bercuti dengan best di sana ok…Wassalam..

2 thoughts on “Packing

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s