Pendek ka panjang???..


Ada budak kena potong rambut…Nervous dia cam nak kena sunat maklum lah ni kali ke-2 dia semenjak umur 1 tahun dulu…Lepas nangis tak penah dah kami bawa gunting rambut di kedai..Yang kali ni pun nangis gak tapi dalam kereta ja…Masuk kedai dia diam redha dah kesian pula tengok hehehe…

Selepas tu abah dia ja yang akan potong dan trim rambut anak yang sorang nih…Mama dia main peranan tukang pegang kepala…

Uncle yang gunting tu pun kata jangan laa takutt…

Lama-lama dh boleh lepas dah laa…

Kalau guna DSLR kan cun…

Tadaaa ok dah siapp…

Uncle pun sikat cam abu bakar elah pulak dah…Belah tepi la sikit huhuhu…Anyway anak mama tetap comel hehehe…Kami suka rambut Aisar panjang so trim sikit-sikit dan bagi kurang ketebalan rambut ja…

4 thoughts on “Pendek ka panjang???..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s