Murtabak MIL


Salam, korang masih ingat entry mari memasak II? So arini or minggu ni saya balik kampung mak mentua saya buatkan pula murtabak yang resepi asalnya tu…Maklumlah aritu nak makan berbuka puasa tak sempat…So kitorang balik kali ni mak buatkan…

Tak de pulak telur ayam punya gambar…

Emmm sedap n seronok la suami saya dapat makan fav food dia byk2 pun hehehe…ok u guys bole compare la gambar entry ni ngan gambar entry lalu mari memasak II..

Tadaaaa dah siap…Ok makan dulu tata…

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s