“Kami budak baru belajar”


Minggu ni hubby ajak p penang jalan2 queensbaymall, ni semua pasal mencari sesuatu yg ingin dicarinya..apa dia abah??..aisar tanya abah..dok jalan2 cari kedai macam biasa aisar ajak buat aktiviti dia dulu laa…

naik heli

Naik keta pandu sendiri ke tu???

Pandai anak mama bawa pusing-pusing kan..

Amboi pandai sungguh sampai tak perlu tengok depan…Emmm apa muslihat Aisar nih…

Owh kena control dari jauh rupanya….Abah (sambil berfikir): “bila bole p beli barang abah ni huhuhuhu “

jeng jeng jeng

owhh camera DSLR nie yg dok ada dlm fikiran abah dan merangkap hobi baru dia..hehehe

Dok cari2 semua kedai foto dalam queensbay nikon nie semua abis dijual..last2 masuk harvey norman ada satu stok lagi..apa lagi beli terus la hehehehe..

body n lense kit biasa..nak beli yg lain mahal…

Dah pasang lense baru nampak camera dia hehehe..camera utk yg baru start nak berjinak2 dengan DSLR..pas nie dah tak ketaq tangan bole la upgrade sikit kot hehehe…

Jom p tangkap gambaq..saya pn baru nak belajaq guna DSLR ni..kalau sapa2 yg dh expert (en me dan k. nora) bole la ajaq kami pulak…Sharing is caring kans…ngengengeee….

Kami budak baru belajaq…..

4 thoughts on ““Kami budak baru belajar”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s