Gulai Perut


Cuti hujung minggu kitorang ke KL baru-baru ni sebab nak selesaikan urusan ke luar negara nanti…Tidur kat rumah abang diorang jamu nasi lemak…

Ni masa dh selesai makan baru amik gambar hehehe…Dah selesai urusan kat sana kami balik singgah umah ibu bapa kami la sebab kan satu jalan ja semua…Bermalam di rumah kat SP…Masa balik ke sini kami singgah ke kedai yang direkemenkan oleh bapa mentua saya…Makan gulai perut masak padang kat Alor Star…Memang best kitorang bungkus ja…Dulu-dulu masa abah memuda dulu makan kat sini laa….Sekarang kami pula…

Nama kedai ni Central Nasi Padang…Dia kedai biasa ja tapi orang yang mai makan sini emmm ramai tul penuh sampai ke luar…Gambar tak jelas sebab saya snap dari dalam kereta husband ja yang keluar beli maklumlah kan bungkus lagii kann…

Ni on the way balik ler…ada angle yang baik snap gambar bdk kecik ni sorang dulu…

Makan satu lauk pun dah ok…

Tapi ada rendang yang best beli gak laa…Ni rendang ayam utk Aisar

Rendang daging utk mama dan abah hehehe…

Ngap time…

Emm lembut tu…apa petua dia pakai tak tau laa…tu ja cerita ujung minggu ni sekain…Wasalam..

6 thoughts on “Gulai Perut

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s