Salam Lebaran


Salam Aidilfitri buat semua sanak saudara dan sahabat handai…Suami, saya dan anak memohon maaf zahir batin atas salah dan silap kami anak beranak…Tak kira la sengaja ka tak sengaja ka mohon maaf bebanyak ekk…So kalau ada saya tertulis benda-benda yang korang baca dan agak menganggu korang saya minta maaf lagi ok…

Ok cerita raya saya pula…Tahun ini 1st berpuasa bersama suami dan anak (Aisar tak puasa la kecik lagi)…tahun lepas dan sebelum ni puasa jauh just weekend ja jumpa atau cuti ja dapat puasa sama…So persiapan puasa dan raya agak terganggu dek kejauhan tu la…Tahun ni Alhamdulillah semua boleh buat sama-sama keluarga…Plan apa pun sesama so feel dia lain sikit dan sangat best hehehe….

Raya kali ni bermula di rumah sebelah keluarga saya dulu…Selepas solat raya la ambil gambar nih…

Aisar beraya dgn pak acu dia…

Dengan abah pula…

Saya pula heheh…Gambar dgn ayah tak sempat ambil huhu…Tengah hari tu saya gerak ke kampung sebelah suami pula…

Tido pula sebab bangun awal sesudah subuh si kecil nih…hehehe

Adik beradik lain raya di rumah mentua diorang…So yang free dua orang nih ja raya kat umah tahun ni sebab tak kahwin lagi…yang lain balik raya seterusnya…selepas turn beraya di rumah mentua diorang masing-masing…wassalam…

2 thoughts on “Salam Lebaran

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s