Pertandingan nasyid


Hehe memula saya nak gelak dulu …Isnin aritu saya n geng office masuk nasyid…Turn kitorang nombor 9…Tak pa la tunggu laa…Bila dah sampai naik pentas diorang buka la minus one…Alamak lagu sonata musim salju la plak…Actually lagu tu utk sketsa kitorang tapi dah last min baru penganjur kata sketsa kena batal coz penyertaan banyak sangat…Duk tunggu-tunggu mana lagu Ramadhan yang indah ni….tup tup diorang tutup lak….Saya and the geng dah terpacak atas pentas dah…Owh memalukan…tapi senyum ja la…Lantak la…Dalam 2-3 min gak la freeze atas pentas tu maluuu…..Yang syok tu time kumpulan kami ja antara 24 kumpulan yang masuk tu yang nak jadi technical error tu…Hehehe lawak-lawak…So gambar kumpulan saya tak dak la sebab saya nyanyi kat atas…Nak p minta gambar dari kawan tak sempat jumpa diorang dan tak sabar nak tulis entry ni dh…

Opening ceremony oleh Dato VC…

Antara yang masuk…saya suka kumpulan ni nyanyi sedap tapi diorang tak menang pun…

Ceria kumpulan nih…

Ni kumpulan dari school suami saya keja…heheh dia tak masuk pun…

Kumpulan dari ICT sangat teruja dengan gimik diorang…bess..

Kumpulan yang juara…

Bos-bos bernasyid juga sebagai kumpulan jemputan…

Sesi penyampaian hadiah…Kumpulan saya tak menang pun huhuhu…dapat la cenderahati n sijil penyertaan…Alhamdulillah…

Ok tu ja…Daa….

2 thoughts on “Pertandingan nasyid

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s