Fokus bermain..


Aisar dah besar…macam-macam ragam dia pamerkan…so kalu nak travel tu kena ada mainan untuk dia fokus supaya tak kacau dalam kereta…Memula tu pakai seat belt la..

Pusing lagi sekali tengok dia dah letak kat belakang seat belt yang bersilang kat dada tu…Tapi masih pakai la..Ralit duk main…

Ni kalu suruh dia senyum…Over la plak tunjuk gigi hehehe…

Mainan yang sesuai dengan dia something yg kena pasang-pasang so ala2 lego la jwbnya…

Ni masa tunggu abah cari sandal…

Cantik pulak latarbelakang so snap ja la gambar hehehe…Comey la anak mama ni…

2 thoughts on “Fokus bermain..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s