Bebudak AF happening….


Sabtu iaitu harini, saya plan nak g ambil choc rice bubble n cheese tart Pn. Juli…Janji jam 12.30 tengahari sampai…Tup tup saya sampai awal 11.57 pagi…Janji jumpa kat masjid USM je senang…Pn. Juli pun sampai seketika itu…Wah cantik tart dia mengiur kan…Choc rice bubble dia pun emm menggoda…Aisar ja yang tak puasa makan sebiji abis tart utk dia sorang dan 2 biji hoc rice bubble tu….sedap tul la manis2 suka la dia….Tgk la hasil tangan Pn. Juli

Fancy decorate cheese tart…

Rice bubble choc tak tau la nama dia…1st layer dah ilang hehehe..Leh order utk raya lak pas ni…

Lepas dah ambil tempahan tu kitorang pergi shopping kat Jusco PERDA…Malas nak shopping kat Queensbay…Sampai2 Jusco PERDA ada marhaban ASTRO…Emmm bole layan gak nih…Tak sangka leh jumpa artis2 lak…Sambil2 shopping sambil dengar lagu life dr diorang…Siap sketsa lagi…Best sgt terhibur…Mmg diorang nih good performer lah…Tak dak kaku2 kekok2 lah…Huhuhu kalu saya kat atas stage tu mesti kaku kekok hahahha…Tgk la sikit sebanyak pics saya ambil siang tadi…

Marhaban di astro…Kg Kafilah Seni…

Kitorang yg duk kat atas hehehe…

Zainal Alam Kadir kuar mukadimah dulu…

Kumpulan apa tak sure tp penyanyi dia dulu ni kump Firdaus la…Wat sketsa dlm nasyid zapin…Pencerita

Peminat Shahir bosan minum susu dulu…Mana Shahir nih…Tu yg bg susu tu Syahir gak..

Tok wan kuar start sketsa…

Nyanyi..

Sembang…

Syahir kuar semua org jerit….Aisar plak perasan tgk abah dia cam syahir tu tgk dia hehehe…Anak sy nih…Minat sungguh kat syahir..

Syahir sy ajak p cari winter coat dia plak…Pastu kami balik…hhehe

Sempat lagi beli murtabak yg kena beratur panjang kat Mata Ayer…Papepun bdk2 AF nih mmg bagus lah pandai diorang hiburkan org…Memula tu ada ternampak Imam Muda Aran tak sempat amik gambar sebab kami baru sampai…Penat nk rehat daaaa….

2 thoughts on “Bebudak AF happening….

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s