Sayang anak tangan2kan sayang isteri tingal2kan


Ye ke tajuk tu..Bak kata org lama2 dulu la kot..Pandai lah diorang kan..Anyway nak cite pasal suami saya pergi mancing ngn kwn2 dia…Saya pagi tu dh berlumba teroka dh…tinggalkan dia dh sensorg jaga anak…

Destinasi diorag Teluk Bayu, Sungai Petani…Saya yang lahir sana pun tak biasa pegi mancing situ…Mancing kat terengganu biasa la…hehhee…

Sesampai semua sibuk ikat kail dan pasang umpan…

“b pandai ka tu?” bermula lah adegan memancing suami saya…

Loceng pengera…

Sambil2 duk tunggu umpan mengena depa pekena dulu hehehe…Cian plak tgk…Mesti sedap makan penat2 tu..

Suami saya cerita la..”tu tempat bela ikan, ada lagi tempat mancing dekat2 area situ…nanti abah bawa aisar lak mancing ekk…”

Suami saya dapat ikan gelama ja…kerapu ada la kwn2 dia dapat

Nampak cantik ja tempat ni kan…Memang cantik keindahan semulajadi ciptaan Allah…Subhanallah..

Kawan-kawan seperjuangan…

rakan seperjuangan…

rakan seperjuangan…Khusyuk nampak….Heheh

“Geng pancing” bukan “geng bas sekolah” ya…Pandai plak susun barisan..Seswai…

Balik sudah, sehari ja pun pergi try test cuba skill…Best gak kan sekali sekala cuti pergi mancing…Boleh tenang2 fikiran…Balik2 buka laptop email byk masuk kekekeke…Sambung kerja…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s