Lumba teroka


Adohai penat saya berlari Sabtu semalam…terbakar abih lemak2 walaupun sikit tu yang penting…Seronok ngn kawan2 berlumba teroka hujung minggu…Walaupun soalan tak bes tapi bes dapat beraktiviti sekali sekala ngn kawan2…Result 31 hb ni kalu tak silap…Emm menang ker???no komen huhuhu..

Ni route yg kitorang kena lalui…

Hias la sikit keta kwn saya nih…

Sekitar perasmian…

Bermulanya perlumbaan teroka..

Dah pun sampai…masa ni ada cabutan bertuah…saya tak bertuah gak pun,,,,sepanjang perlumbaan saya tak sempat nak amik gambar hehe…Kawan saya ada la amikkan dlm kamera dia…

Tempat2 yang kena teroka tu semua bes2…Cuma time nk jwb soalan yg paling tak bes byk pasal klausa ISO…pening kepala kami semua huhuhu…hentam sajalaaa….duuu

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s