Baktisiswa


Salam,

Baktisiswa Perdana di sini melibatkan semua pelajar tahun satu…Semua Pusat Pengajian terlibat..Saya pun terlibat juga buat kali pertamanya kerja kat sini…Dulu-dulu masa jadi siswi saya pun biasa join baktisiswa ni gak..Kali ni saya jadi penceramah pula…Ingatkan nak bagi ceramah kat ibu bapa angkat tup tup kat student sendiri…Emm tak apa lah ibu bapa sibuk masak-masak…Bes tgk…Ni ada la sikit gambar sekitar projek tu…

Dewan masyarakat kat kampung ni…Kampung Padang Melaka…

Disekitar ceramah…

Aisar pun ikut juga hehehe…

Lepas selesai bagi ceramah tu saya pegi Padang Besar shoping sikit …N pastu makan kat sini…Teratai Putih…Tak sempat makan ngn org kampung sebab nak cepat dah tengah hari husban pun kena pergi kampung baktisiswa dia juga sebelah petang tu…

Bes mkn kat sini….Sebelah petang husband saya lak pergi melawat kampung baktisiswa dia…Kami 2 beranak tinggal kat rumah je tak ikut sebab dia pergi dengan kawan dia…Aisar pun dah penat sepagi tunggu mama dia tadi…Tdo la aisar rehat kat umah…

Ok yg ni pulak student husband punya aktiviti…Bes diorang memancing…Dapat ikan byk ker????

Buat apa tu makcik pakcik..? hehehe…Itu ja aktiviti kitorang minggu ni…Ingatkan nak pergi Kelantan shopping bj raya tak jadi lah jawabnya…HArini Ahad rehat duk diam2 kat umah ja…Wassalam

6 thoughts on “Baktisiswa

  1. 🙂 Happening sungguh hang dok kat Perlis tu Shazliana. Good decision to move there. Alhamdulillah, nampak dah lecturing everywhere sampai kampung tu. So bila nak ke preringkat tertinggi nih. Cepat2 nooo…

  2. tu bukan pak cik la..student papa la…hahahaha..byk juga la dapat ikan..tapi ikan tu org kampung buat pekasam ja…

  3. teringat plak kenangan masa p baktisiswa masa student dulu. Kat perlis jugak. Apa khabar mak angkat kat sana lama x ctc. Penat tp seronok…. By the way pelam harum manis baper harga skang ni yer….

    1. Hehe aini hasan ka aini kasim nih? Aha tu la sini bdk 1st year semua kena p masa zaman kita dulu kat uni kita 2nd o 3th year br p kan…Harum manis dh abis musim harga around RM8-14 per kilo…tgk gred…mahai kan..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s