Mai seketoi…


Salam,

Senang tinggal sebelah utara nih, bukan apa senang nak cari produk yang buatan Melayu lagi Halal…Hope satu hari nanti seluruh negara senang nak perolehi produk-produk seperti ni…Alhamdulillah…Macam-macam ada so share sikit la kat u ols…Saya pun dah jadi ahli bukan apa senang nak beli selalu…hehehe

Restoran Radix FC sini yg dekat2 je dah ada 3…Termasuk Radix Chicken House

Ni ayam goreng herba dia…Waalaah…Ni kali pertama mkn masa kat SP cawangan pertama lagi…

Yang cawangan Kangar ni ada nasi lemak n mee bandung…

Ais krim dia walaweh…eventho simpel tinggal lama mkn akhir sekali tak cair pun tekstur ala2 BR laa…

Em sengeh sakan yg ni…

Pengemar ais krim sure suka…

Ni kit niaga merangkap katalog…macam2 ada..

Produk Halal tanggungjawab bersama…d n…wassalam

2 thoughts on “Mai seketoi…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s