Puding Jagung Berkuah


Salam…

Rajin tak saya…Masak lagi kali ni…Menu dia seperti di atas hehehe cam surat rasmi lak…resepi diambil dari internet dalam blog nasron. So kalu kenkawan nak resepi just p kat blog nih ek..Thanks ya kpd penulis blog ni…Tapi ada gak yang saya ubah kiut rasa sendiri…

Ni bahan-bahan dia…

Dah siap puding jagung…Kuahnya pula tapi tak amik gambar dah hehehe…

Ni je la kuih hujung minggu saya…Jemput makan ye semua nyum…nyum…sejuk dlm peti ais makan sedap ooo….sekian…wassalam

2 thoughts on “Puding Jagung Berkuah

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s