XHousemate berkunjung…


Semalam, tapi org utara kata kemarin kawan saya merangkap teman serumah masa bujang dulu datang berkunjung ke rumah saya…Sebenarnya janji nak jumpa siangnya tu tapi saya dapat berita kematian MAk Teh saya jadi postpone ke petang jadi pulak ke malam…Asmah nama kawan saya nih…Emm datang Perlis ronda2 jenjalan disamping urusan suaminya…Kitorang memang rapat sebab duk serumah la katakan…Kerja seopis la katakan…Aritu saya pergi umah dia tapi tak amik gambar kali ni amik gambar kenangan…Bila lagi nak jumpa dia tinggal di Shah Alam…Teringan kenangan dolu2 hehehe…Asmah mai la lagi eh…Dengar kata dh dapat kuarga angkat kat Perlis nih siap bekal buah tangan mcm2 balik Shah Alam hehehe…Ok sesi bergambar lak…

Cute comel sungguh Afiq nih…Cerdik sangat…kecil lagi baru 1 thn 2 bln ka 3 bln lupa dah…Saya hidang puding karamel la buat pula lepas dah jadi trial pertama aritu…N plus Asmah nak dtg umah leh jamu2…Cendawan goreng tak ketinggalan walaupun dah kul 10 malam lebih2 hehehe…

Aisar yang merap nak tido…nak tido mama…Sat2 mama duk sembang nih…kekeke

Yang ni sebelah hadapan…Geng2 lelaki…Tengok bola masa nih Ghana vs USA…Asmah u amik je pic u i upload dlm blog nih okess…hehehe aci gitew…

Pandai Afiq tau je acik nak amik gambar senyum aka sengeh dia…Cerdikk tauu…

Ooo nk pegang tayar rupanya…

Lagi gelagat si comel ni…

As, thanks datang umah i…jauh2 u singgah gak umah i ingat lg u kat i hehehe…Ayat gitew…Dulu2 kita duk bujang skang jumpa dah ada anak sorang satu dah… nanti jumpa lagi bertambah lagi insyaallah rezeki hehehe…Thank gak hadiah kat Aisar otomen …Malam td ada bdk tu tido peluk otomen yg acik Asmah bagi tu…Sapa pun tak leh pegang nanti kena marah heheeh….Ok sekian dulu wasalam…

6 thoughts on “XHousemate berkunjung…

  1. salam..tqvm my pren🙂
    wlpon sat ja kite jumpe namun berbekas kt ati ni..ha3
    insyaAllah da rzki jumpa lgik bile u bli umah besaq tu…kui3
    btw thanks memlm jamu kami mcm3 lgik…hugsss n kissss goes to asisar & mama aisar😉

    1. wslm…dnt mention it la…insyaallah ada rezeki jumpa lg thanks ya…u too hugss n kissess to bby afiq n mama afiq gak…geram kat dia..:)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s