Cucur jagung..


Simpel ja dinner mlm semalam…Cucur jagung cicah kuah kacang…

Gambar masa dibancuh tepung tu tak sempat ambil…Tak ingat pun nak tulis dlm blog nih…Hheehe lepas tu dah nampak cucur cantik ja dengan udang yang banjir tu emmm why not kan post kat dlm blog yg simpel gak ini…

Ini lah ghupanya….

Lihatlaa sampai terkeluar-terkeluar udang nya…Saja ja bagi u all nampak kekeke…Jangan mare aaaa….wasalam..

Bulan ni saya  sangat sibuk dengan kelas tambahan utk anak bangsa…Walaupun masyukkk double kepala saya juga sudah berasap…ok jumpa lain kali yg lebih lapang ya…

2 thoughts on “Cucur jagung..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s