Balas dendam


Shopping sakan kali di KL ni ala-ala balas dendam gitew…Ya la bak kata bibik saya “emm di perlis ni mau cuti apa bukannya ada KLCC nak pegi jalan2 shopping2″…”Lebih baik cuti rehat di umah aja”…Lepas dia tgk berita pembantu rumah patut diberi cuti sehari tuh…

Penjelajahan bermula di The Gardens Mall, Midvalley…Cap ni yg dijumpa dulu hahaha ni cap Rizalman ja yg pakai…Nasib baru nak buka kalu tak garu kepala gak la hubby kalu saya ajak masuk kang terlekat satu hehehe…Dak lahh mana mampu hahaha…

Kali ni saya bawa stroller coz bulan lepas kejap ja berjalan aisar mesti dah merap2 suruh dukung…Dah la mall2 kat midvalley ni besar2 panjang2 lak jarak dia…So bagus dan berguna sangat stroller lama nih…Dulu2 masa baby aisar tak naik pun stroller nih…Sekarang baru terasa bermanfaat juga bendaalah ini…Guyss i tell u y besar dan selesa nak jalan kat gardens nih…Cap2 dia emmm toksah ckp la hangpa mai tgk sendiri lah…

Besar lagi panjang….Mewah tak hengga laa…Saya boleh jalan ja la cuci2 mata huhuhuh…Saya tak pasti baru ka lama dah gardens nih…Baru kott..Tapi singgah survey barang idaman kat butik guess gardens tak banyak choice cam midvally megamall…So nak tak nak kena patah balik lah shopping kat tempat jatuh lagi dikenang tuh…Hahaha..So gardens till now dulu ehh len kali mai balas dendam pulak kakaka….

Antara cap yang mampu dibeli…semua yang new arrival..

Sebelum…

Semasa….

Selepas….

Anak pun tak mau terlepas nak beli gak barang dia…So dapat lah kami 3 beranak sorang sikit.

Selesai membeli pastu belah lepas bayar..Cari makan pula take away ye adik nk makan kat bilik rehat…Hahaha

Tenkiu papa beli macam2 kat mama n aisar…Nanti beli lagi ehh kakakka….syok…syok…Jom kita p melancong pulakk…

Last sekali beg kertas ni juga yang saya suka hehehe…..

2 thoughts on “Balas dendam

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s