Sehari selembar benang…


Actually panjang juga senarai nak berkunjung ke rumah sedara pergi KL kali ni…Bagus tak??Sesampai je Selangor masuk ke Shah Alam singgah umah akak ipar saya…Yang mendapat baby baru dalam entry lepas…Masa tu tak sempat nak jumpa anak2 sedara yang lain sebab pergi sekolah abis semuanya…So kali ni sempat la penuhkan korum kawan2 aisar…

Alang2 dah petang kami mandi dan solat maghrib kat umah Kak Min jap…Perjalanan masih jauh (jauh ker kitorang bermalam di cititel Midvalley seperti biasa)…Esoknya tu dah melawat umah Kak Hidayah n Abg Rosli kami 3 beranak ni pergi plak umah abg saya kat Sentul…Rumah baru dia 1st time kami sampai…Akak ipar hidang pula mee kari Batu Pahat hehehe…Tadi sebelumnya dah pekena bihun sup Selayang…Sedap tp lupa nak amik gambar hahhaa…

Aisar jumpa juga dengan sepupu dia Haziq tp tak dak gambar gak sebab Haziq malu tahap gaban masa nih…dia sembunyi dalam bilik hehehe…So Aisar apa lagi main la mainan Haziq kekkee…Kami duk KL lama juga 5 malam lah kiranya…Umah abg ipar saya pun kitorang sampai juga…TApi hari yg lain pula lah…Terlepas juga rindu kat anak2 buah n vice versa…Bulan lepas tak jadi nk ke sana so kali ni mcm mana pun kena try to make it gak…Alhamdulillah rindu Aiman n syamim kat keluarga Pak Su diorang terubat juga…Maklumlah lama tak jumpa…Pas dah selesai melawat tu agenda cari makan bermula laa…Sebenarnya berlaku sebelum pergi ke rumah abg ipar saya…Rancangan dengan kakak saya yg kat kelana jaya tu…Makan ikan bakar umbai…husband dia drive kami belanja aci??Ok la tu kan…Opsss kuar jap pegi Pdg besar sambung semula menulis…

Jenjalan ambil gambar dulu tepi laut…Dan kedai2 kat situ

Dari jauh dah nampak power ranger merah terus aisar nak…Bila dh beli takut lak….sebenarnya anak saya ni baru sangat bangun dari tidur merap la sikit…

Dah tu kami pun order makanan dari gerai no 1 kat umbai tu…Rasa yg kedai ni plak…Sedikit kecewa sebab tak dak asam pedas masa ni…Kedai Parameswara sedap lagi lah…Kuala Perlis pun menang lagi lah dari gerai no 1 umbai ni…Kami dtg 1 kerata penuh, akak n suami dia, adk bongsu saya n saya, suami n anak…Makan tak hengat juga laaa…hahaha…berbaloi2 murahhh…i like…pastu balik semula KL rajin kann…ok daaa

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s