Bihun sup Selayang


Emm sedap sungguh bihun sup Selayang abang Rosli beli untuk jamu kitorang tempoh hari masa kitorang ke rumah beliau…Sampai juga kami tiga beranak ke rumah salah seorang sahabat umrah SV 19 Mei 2009 pakej Andalusia…Akak Hidayah menyambut salam kami dengan menjemput kami masuk…Wah macam karangan novel lak saya nih…tak syok lah…Tapi lantak lah….Sememangnya rindu dengan kawan2 group ni sebab best la dapat kenal dengan doirang….Masing2 ada cerita sendiri…Rindu terubat juga dengan berhubung melalui wajah buku tapi hati nak juga pergi berjumpa temu ala…bukan duk luar negara pun…Alang2 ada kerja ke bahagian KL or Selangor suka juga kami berdua menghubungi semula kawan2…so pertama sekali keluarga akak hidayah n abang rosli…Sebenarnya byk yang saya nak tulis cerita detik perkenalan tapi malas lak nak tulis panjang2 nih coz i know u guys tak suka membaca sgt cerita meleret dan pjg lebar nih…So saya simpan aje sebagai kenangan peribadi hahaha…Saya cerita ja detik pertemuan kat umah diorang baru2 ni…

Kami bersembang cerita pengalaman masing2…Bertanya khabar lepas balik dari umrah dulu…Dan juga bertanya khabar kawan2 lain yg masih dihubugi…Banyak cerita menarik yg updated laa…

Abg Rosli pencen dah dan sekarang dia jadi wakil Andalusia..Beliau juga rajin juga menghubungi kwn2 yg lain…So disitu la perkaitannya..

ni la gambar kenangan yg sempat kitorang snap…

Kekurangan sorang dalam gambar diatas sebab anak akak n abg belajar di luar negara n dia adalah seperti gambar dibawah….hehhehe sebenarnya kami suami isteri tak sangka tapi nama adk dibawah ni begitu familiar bla 1st time dgr really…mmg macam pernah dengar rupa2nyaa….emmm patut laaa

Seronok dapat kenal dengan keluarga diaorang nih…Terima kasih kak hidayah (yg sangat peramah), abg rosli (kelakar orangnya tp aisar nangis kalu tgk muka hahaha), oshin, rin, kerol and idya (teman ceria saya) atas perkenalan kita di Masjid Nabawi dan bihun  sup selayang yang sedap tu special tul hehehe…Nanti mai Perlis pula kita mkan seafood kekeke…Wassalam

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s