Pjg umur kerna-Nya


Hari minggu ni kena kerja..Bkn ari mingu ja smlm Sabtu pun kerja gak…Esok walaupun Perlis cuti saya kerja gak…So celebrate hubby nye birthday pun in advance la siap2 smlm coz dapat balik awal takut arini balik lewat…Emm b…nasi tomato kemana, air asam kemana la jawabnya…Tak pa pasni kita p cuti kat KL, Melaka mkn ikan bakar Umbai lg naa…InsyaAllah

So Sabtu mlm smlm kuar la p cr kedai yg boleh kami 3 beranak mkn kek walau 1-2 slices ja…hehehe..Just a simple celebration aka dinner gak la mlm tu…Tp hubby saya dh mkn malam dh pun kat umah coz dia nak mkn masakan isterinya gak walaupun masak sardin letak kentang ja kekkee…(tapi sedap gak tau angkat bakul la skit)..

Inilah tuan punya badan yg memasuki 33 tahun pd mlm tu..Sy muda sikit drnya kekeke…

Nilah keluarga tuan punya badan yg menyambut hari jadinya tu…

Ice water mamanye coz sure kenyang tak larat pasni…hot choc for aisar n capucino ice blended bufday boy aka bufday papa nye..

Sy mkn classic cheese cake manakala besday papa mkn oreo cheese cake as usual yg tu dia suka sgt…Minggu ni ja dh mkn chesee cake 5 jenis dh beli sndri n kwn belanja thankss khalilah n izu..

Seafood curry laksa sy nye coz tak mkn lg mlm tu…Besday papa dia kenyang nk mkn kek ja…

Aisar lak td nya kek tak nak mkn sikit ja slalu cheese kek ni fav dia…Mungkin sebab br lega dr demam kot…Tp yg krim baki2 tu plak yg dia nk jilat apa la ank mama nih…

So pa hepi bufday to u…Mama and aisar love u so much…Moga dipanjangkan umur dimurahkan rezeki drNya…Jom kita p umrah lg heheh..

Ok kena sambung keja dh tata dulu wassalam…

2 thoughts on “Pjg umur kerna-Nya

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s