My First Classroom


Very related to the title hah…emm sometimes..

Ok regarding to Aisar study time, 1st would be the introduction to the alphabet. He has to know what he has pronounces distinctly before looks like…So we as the teacher (Abah n mama kekeke) give him some task on that…So dont want to write much just let the pictures tell u guys his progress…enjoy yaa

Naa pandai anak mama…Once aisar have settled his task dia apa lagi tepuk tangan seronok la…Yeaaaaa…(Senget pun senget laaa…)Emmm bdk2 ni kita kena main2 sikit so thatt diorang tak bosan…Nak menulis tak pandai lg menconteng pandai la…

start with twooo!!!!!

After that we ask him about the numbers pulak…Abah wrote down 1st 1, 2, 3, and 4 at the whiteboard…Than aisar have to put the magnet number besides it and say it loudly….Dia pun buat la menurut perintah tul for each numbers…

where’s threeeee???emmm

four!!!!!

Yeahh…once again he did it…itu aje yg dia main…pastu ajar alif, ba, ta tapi tak dak la pulak dlm bentuk magnet tulis je…buatan negeri omputih kot bendaalah nih…tak pun made in msia tp tak dak huruf arab…tak ternyata pula kat label dia…ok tu je…simpel2 je ajar bg isi masa lapang…seronok dia tak terkata la…tambah2 main ngn parent dia…daripada dia duk ajak tgk ultraman kan….hehehe (skang power rangers pulak…)

Ya satu lg aisar dh pandai bc doa makan sebab dia orgnya suka makan heheh….lancar alhamdulillah…(tgk badan laa…pasni nk kena diet ker????emm biarkan dulu heheh)…

2 thoughts on “My First Classroom

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s