Lawatan sambil belajar


Alhamdulillah selesai sudah lawat student2 praktikal ditempat yang telah ditetapkan…Syukur diorang kerja kat tempat dekat antara satu sama lain so tak yag ler pergi jauh-jauh dan sesat…Perjalanan sangat smooth sekali dan kerja pun selesai seperti yang diharapkan..Balik semula ke hotel rehat pastu boleh la wat apa yg dirancangkan..pas semua tu..lunch order nasi goreng special hotel jer penat aka malas nak turun bawah ke midvalley megamall sebab aisar dah penat ikut nak tido..

Opss tak lupa jus oren kang terlekat lak…Tapi ni biasa lah nasi utk husband saya ja…Kan dh bgtau dlm entry sebelum ni hubby saya ni kalu tak makan nasi sehari tak leh kan…

Saya makan mlam jer hehehe…Padahal ada sedikit unsur kecek mengecek pada nasi goreng tadi…Aci apa…aisar mkn bubur ayam McD…

Malam tu baru start cari hadiah sebab esok nak pegi melawat kak ipar yg baru melahirkan anak..Kami nak pegi melawat anak sedara dan hadiah utk kwn saya utk ank dia gak yg ni pun coz ank dia dh 1 thn n kwn saya ni dah lama saya tak jumpa semenjak dia jadi pengapit saya kawen dulu kekekke…

Aisar luangkan kejap ngn mainan kat luar kedai tu..

This is what i ate mlm tu..Abah n Aisar minum jer…Esok plan nk g jenjln umah akak kat kastam klana jaya….Main bowling n mkn2 n amik foot patch heheeh..Bukan sekadar lawak ok benar2 perkara foot patch ni…..hehhehe adios

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s