Bukan musim, durian mahal


Panjang tajuknya..Weekend baru ni kat kampung saya ada buat sikit makan-makan…Saja nak jamu jiran-jiran sekeliling..Baca yasin, doa selamat kesyukuran..Ayah saya pun banyak dah sihat kalu tengok dia…

Aisar dengan atoknya…

Menu aritu laksa, serawa durian…..

Pulut durian, bihun goreng dan agar-agar pandan atas ada lapisan telur tu tak tau nama dia…Opss lupa durian fresh n santan kekeke…

Ni la masa duk masak-masak tu..Mak saya yang masak dibantu jiran2 ..Bibik pun ada gak basuh periuk..

Sekitar bacaan doa..

Ni pulut yang balance2 ngn kuah durian n durian…makan lagi pas sampai Perlis pun…Bawa bekal balik hehhee..Makan kat umah lak..abis daaa..

2 thoughts on “Bukan musim, durian mahal

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s