terasa lama


Emm lama rasa tak jenjalan penang. Tempat jatuh lagi dikenang..Kekeke ya ka biasa jatuh??? Sebenarnya nak balik kampung singgah kejap ambil barang tempahan…Saja la dh menuju ke situ nk try gak la rasa macam mana cheese tart dr juli…Sebelum pegi ambil sempat lagi pekena nasi kandaq kat tempat biasa pergi ngn hubby apa lg Kayu lahh..

Lepas dah makan semua2…Saya pun pergi ambil tempahan..Sebelum tu dh janji dengan juli nak jumpa di perkarangan masjid USM aje..Juli ada bagi sedikit lolipop utk dicuba try test…n d result wallah…Dapnye coklat diaa…

Sambil2 tu dan lg rasa tart juli dlm keta hehehe..Wow rasanyeee…tak leh bagitau kena try…Macam kat kedai tu…Pasni saya nak sangat ode coklat dia lak…aritu sikit je dpt mkn tu pun minta cikit kat aisar hahhah….really sedap choc dia…Kalu tak caye tgk pics nih kekkee…

Abis tu..comot lagi haaa…Abislaa keta abah…

Malam tu tdo kt kampung..Esoknya nk ada kenduri tahlil sikit..So sambung cite dlm entry lain ekk..Daa

4 thoughts on “terasa lama

    1. no hal lah asalkan taste dia WALLAHHH ok ler…hubby akak pun kata sedap n kami nk try cokelat lak..kikiki…semua yg mkn aritu kata sedap cheese tart tu tak kata comot pun ok la tu…abis kena belasah sekelip mata jah..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s