TAhlil


Di kampung ada buat sedikt kenduri tahlil…Jadi saya share la beberapa gambar semasa kenduri ekk..enjoy the pics ok..

Ni masa khemah dinaikkan n persiapan makanan..Buat kenduri ala bufet jer..Senang kan..

Pandangan dr nako bilik kekek..Wanita nyer mkn bawah rumah…Lelaki mkn bawah khemah…

Ni kat bahagian atas rumah…Di mana majlis bacaan tahlil berlangsung..

Lepas dh siap bacaan..Jemputan dijamu makan kanduri..

Ni bahagian wanita…Ok tu je ceritanya pasal kenduri…Pas kenduri balik terus ke Perlis..On the way balik singgah Jusco PERDA shopping sikit n apa lagi main lerr si kecil tu…

Naik motor ja throttle tak sampai..

Pastu main bowling…Ni game terakhir pas abis token RM5..Dpt gak main 5 games..ok tata

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s