Short, shorter and shortest


Journey to Kelantan baharu2 ni kejap sgt tak puas rasanya…Pegi pun dgn satu tujuan makan kenduri kwn baik kahwin..tak sempat langsung nak shopping…Nanti nak datang lg heheeh…Kami bertolak dr Perlis dlm jam 2.30 pagi…Malam tu hubby saya dpt APC…Excited n sgtla seronoknya dia malam yu…Balik kul 12.30 saya dan anak dh tido…Dia kejutkan suh bukakan pintu..Emm dan juga la tdo sejam dengan anak…Lepas tu tak leh tdo dh golek2 je..Abh dia seronok tak abis lg tgk tv pastu…dlm kul 1 lebih kejutkan saya yg just napping ni bangun katanya…Ayang jom kita p kelantan sekarang lah…Saya tny eh dh tdo ke lum b nih? Dia jwb tak leh tdo…So bersiap la kami..Anak biar dulu tgk2 dh bangun nangis ngtuk…Sempat bersiap saya dukung dia dan kami pun bertolak berbekalkan ipoh white coffee…hehehe…Saya tak ngtuk dh so layan husband drive sembang2 anak memula tu sembg juga pastu tdo ler apa lg…Hubby punya la semangat dpt APC tak ngtuk…Sampai di hentian Perah..dlm 5.30 bw slow saja berhati2 takut terserempak babi hutan etc cam dulu2 lg serik..cian keta lama huhuhu….rehat n tdo jap subuh solat…Masa ni kami tdo jap…Pas solat 6.45 bertolak semula ke kelantan..Kabun banyak ats banjaran ttwangsa nih…As u can see below…

Heheh tak berapa sempat nak snap pic anyway try jenjln sendiri waktu pagi ats banjaran ttwangsa..Pemandgn dia cantik Subhanallah..

Ok so kami sampai hotel 10.30 pagi (bawa slow je) cek in..

Perjalanan jauh kena rehat a.k.a tdo dlm bilik yg selesa…

Telur masin homemade by mak, kak nani a.k.a pengantin tu…Pas rehat2 dah..Bangun g ke umah pengantin coz ada majlis akad nikah so ada rezeki kami sekeluarga lg walaupun pegi majlis br saja selesai…Kelantan masa tu hujan lebat tu yg ptg sikit kuar tu ada la renyai2 sikit dh by tht time..Heaven la food dia eventhough sweet as the eater heheh suited well with us all..I like kelantan food aisar apa lg nyum2 ler merangkap lapar semuanya heheh…

Ni pengantinnya..Kwn baik  saya Kak Nani nama dia ada lg 2 org  Kak Zan n Kakak tak sempat nak amik gambar…tapi sempat gak jumpa n ckp2 walaupun sekejap..Hope pas ni dpt gather sesama 4 org kami ngn family hehehe…

3 thoughts on “Short, shorter and shortest

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s