Abg Kassim Pon…Pon…


Baru abis tgk raja lawak..Emm abg kasim pon pon wat “ting tong” plak masa bahagian pertama…Sedih saya..Tapi bahagian kedua betul2 menghiburkan..Go abg kasim go…Tapi dia dpt no 2 alhamdulillah ok gak la tu…Semua pemenang raja lawak yg kedua semua berjaya..Zizan, Cham, Jihan n now Idlan hope rezeki dia bertambah pas ni..Heheheh selingann…

Sebenarnya bkn nak ckp pasal raja lawak ni kekeke saya nak cite pasal kampung yg kami 3 beranak ronda2 petang tadi..Banyak org wat belacan, kat Kuala Perlis..

Ni on the way ke Kuala Perlis dr Simpang Empat..

Ni kuala sungai saya rasa air laut n air sungai bertemu disini la kot tak tau laa..

Tempat nelayan-nelayan simpan pukat n jala diorang…

Inilah port beli belah ikan segar baru saya…Duk cari lama dh br jumpa sepanjang perjalanan nak pegi kampung belacan tu jumpa pasar ikan segar ni dulu…

Perjalanan dihiasi dengan pemandangan yg cantik dan indah…bw keta sebelah laut lg haa…

Very colorful kites..Kites pun dh tak dak yg cam dulu2 nyer dh semua yg canggih2 ja cam international kites competition lak…Angin mmg kuat sini mmg bes main layang2…Mana kg belacan ni…Nak sampai dah tungguuuu ekk…saya tak dpt teruskan coz ada keja lain menunggu kena settle terlebey dulu…so stop sini dulu ekk…pjg2 kang bosan lak u guys baca..Jgn maraa aa nanti kena jualll….Wasalam..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s