Bz body


Wah tajuk propa giteww…Saja ja nak tunjuk or share gambar bilik saya a.k.a office saya..Sibuk betul kerja sekarang ni…Tapi sempat pula berblog…Bukan apa sebab sibuk sangat teringat nak mengadu atau luahkan dlam blog kesayangan ni…Bukan luahan perasaan laa…Saja saja jaa…kekekke i tak suka mengeluh u…

This is it…My working area..Ada nama saya terlekat kat pintu tu..

Masuk je bilik saya ada 2 buah lemari gajah kat depan pintu…

Ni lah meja yg saya duk buat kerja seharian…tak tersusun sgt walaupun tak byk benda pun hehehe…Nak study tak leh kemas2 sgt tak dpt inspirasi kang nanti hehehe…

Fail pun masih sedikit…Tu pun byk gak kertas dlm fail tu yg nak kena punch tak terpunch lg….

Kalau tenung betul2 web saya baru duk nak login wordpress…Tapi pakai lappy sdn bhd ya..

Penangan ambil gambar senrdiri..Tak berapa jadi sattt ambil lagi sekali…….

Hehe…Ok la tuuu…Ni la puan punya body yg bz tu…So kalu wat deko deko deko Rizalman agak2 camna la rupa bilik ni nanti dikerjakan Rizalman kan…(berangan je laaa huhuu)…-d n-

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s