Otomen shakkkkk….


Anak laki sorang ni…Peminat fanatik tul ngn ultraman…Tak tau la sapa ajar heheh (kalu tak abah dia kuakuakua)…Even cite dah abis mama n abah kena marah dia ingat kitorang tukar channel…tgkla pics bwh ni kalu tak caya…

Idea nak tulis pun dtg dr abah dia my hubby la…Hubby saya kata tulis la pasal peminat ultramen sorg ni..Pas saya tanya emmm nak tulis apa ekk dlm blog weekend2 ni…

Nak juga snap gambar otomen muncul kat belakang…Saya pun tunggu la nasib ada sekor hehehe…Ni pun montaj lagu yg abis punya…

These are just 1/4 from what aisar had…Ada yg menyala lampu di dada la..yg bunyi la etc etc…Kereta pasukan MAT pun ada tp tak sempat amik gambar (lupa sebenarnya…ada ja kat tepi sofa tu)

Taknak pakai topi tu kena paksa….

Tu dia baru sorang anak…Macam2 gelagat tapi selalu rindu kat dia kalu pegi keja…Kalu leh nak duk main ngn dia ja heheh…ok daaa

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s