Thank you Allah…


Alhamdulillah lega sangat lepas hantar anak saya ke nursery nampak dia boleh adapt dengan tempat tu…Nasib anak saya baik tempat tu masih baru so kanak2 situ masih sikit org, jadi tak crowded sangat la pusat asuhan Aisar tu..Ok progress utk minggu ni hari Isnin hantar anak saya dia bangun awal…Mcm tau2 ja nak kena gi nursery..Hantar sana nangis ‘meghamu’ air mata dlm keta start dah..Cian lak tengok..Pas hilang ja kelibat parent dia, dia tak nangis dah..Abah dia mengendap dr jauh,,.Ari selasa lak hantar nangis gak tapi pas dlm kawasan pagar nursery…N today ari ke3 tak nangis dah tapi tarik muka 14 laa..Alhamdulillah..What ever it is…Saya bersyukur sangat2 sebab selama ni anak saya dijaga oleh keluarg saya ja…Memula nak lepas tu cam kesian kat dia tapi nanti2 nak kena hantar ke sekolah gak so ku kuat kan semangat gak la..

Mama n abah pun belanja aisar mkn kenny roger roaster coz cikgu kata dia sopan n tak susah nk dijaga baik ja..

Visuals tak bagus sgt sbb pki hp ja..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s